Spuse...

"Ai voie să te bucuri de fiecare dintre darurile cu care Dumnezeu, în bunătatea Sa, te-a binecuvântat, dar niciodată nu trebuie să le laşi să se interpună între tine şi Dumnezeu. Aminteşte-ţi de poruncile Celui-Prea-Înalt, şi vei avea răspuns la toate întrebările tale. "
(seria de cărţi a Pre)
adauga un citat..

Reduceri 30%

*reduceri valabile numai pentru cei care fac comanda pe acest site, la cartile din lista de mai jos

1. Codul înţelepciunii mayaşe

2. De vorbă cu Angel - despre boală, moarte şi supravieţuire

3. Copiii de Acum - Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie.

4. Toltecii noului mileniu

5. Energia tahionica - Universul îşi revelează în permanenţă misterele.

6. Quirkologia, ştiinţa bizarului - Neobişnuita psihologie a vieţii cotidiene

7. Ingerii lui Solomon

8. MISTERUL ANULUI 2012 - PREZICERI, PROFEŢII ŞI POSIBILITĂŢI

9. SLAVA DE FIECARE ZI - 90 de texte ce aduc speranţă şi vindecare

10. Calendarul mayaş şi transformarea conştiinţei

11. Măiestrie Fără Efort

12. Delfini, E.T. si îngeri - Aventuri printre inteligente spirituale

13. REGINA MATRICEI - Cei ce acordează câmpurile

14. RAI ŞI PĂMÂNT: O CONEXIUNE MEDIUMICĂ

15. MIC DICŢIONAR FRAZEOLOGIC - PORTUGHEZ - ROMÂN SI ROMÂN - PORTUGHEZ

16. CALEA MACROBIOTICĂ - Ghidul complet pentru Macrobiotică

17. FRAŢII NOŞTRI NECUVÂNTĂTORI - oare animalele au si ele suflet?

18. Iertarea

19. Dezvăluirea Spiritului O odisee Supranaturală

20. Viata inainte de viata

21. Elihu - însemnări mostenite din vesnicie

22. Vulturul si Condorul

23. Copiii Cei Noi Şi Experienţele Din Preajma Morţii

24. QUADO - ne vorbeste

25. ZEN - In arta de a trage cu arcul

26. Tobias (vol.3) - Seria Claritatii

27. De la Sirius la Pământ

28. Vocile Animalelor

29. Schimbarea de Forme

30. Certitudini, Imboldul

31. Bliss - Echilibru, iubire, Integritate, Sexualitate, Suflet

32. Scrisori din Cer

33. Bun Venit Acasă - Noua Planetă Pământ

34. Clepsidra cu Pasi

35. Pune suflet in ceea ce faci - Indrumari pentru conducatorii lumii noi

36. Tobias (vol.2) - Seria Inaltarii

37. Magul din java

38. Radianţă Divină - la drum cu Maestii Magiei

39. De vorba cu extraterestrii - Comunicari cu fiinte iluminate

40. Reintoarcerea la sacru

41. Manastire Fara Ziduri

Reconectarea

Vindeca-i pe altii, Vindeca-te pe tine


de Eric Pearl

Pret: 25.00 RON
31 comentarii adauga un comentariuReconectarea este cartea care va schimba multe puncte de vedere şi moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atât de către medici, cât şi de către pacienţi. Vom afla ceea ce trebuia să ştim de multă vreme – ne putem vindeca singuri! Citiţi şi vă convingeţi de energia deosebită a acestei cărţi!
EDITURA FOR YOU

„Această carte oferă o perspectivă interesantă şi proaspătă asupra dinamicii vindecării.”
-dr. Deepak Chopra, autor al volumelor Calea Iubirii şi Întinereşte şi trăieşte mai mult

"Eric e un om uimitor, care are minunatul dar al vindecării.
Citiţi această carte şi transformaţi-vă!”
- John Edward, medium clarvăzător, autor al volumului Trecerea dincolo

„Această carte reprezintă adevărul – adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui ... Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la sănătate şi vindecare, citiţi această carte!”
-dr. Christiane Northrup, autor al volumelor Corpurile Femeii, Înţelepciunea Femeii şi Înţelepciunea menopauzei

„Dacă citiţi numai două cărţi anul acesta, asiguraţi-vă că acest giuvaer este una dintre ele.”
-dr. Hank Wesselman, autor al volumelor Spiritwalker, Medicinemaker şi Visionseeker

Oare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le relatează pacienţii dr. Eric Pearl? Ce înseamnă când aceşti pacienţi relatează dispariţia bruscă a unor afecţiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA şi pareza spastică? Şi ce înseamnă atunci când oamenii care interacţionează cu Dr. Pearl relatează apariţia bruscă a unei capacităţi de a accesa această energie vindecătoare – nu doar pentru ei, dar şi pentru alţii? Ce este acest fenomen?
Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit, până acum, despre vindecarea convenţională. „Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

 

Pret: 25.00 RON

Despre Eric Pearl:


Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles, atunci când el şi alţii au început să observe apariţia unor vindecări miraculoase. De atunci încoace, el s-a dedicat acţiunii de a împărtăşi lumina şi informaţia asupra procesului de vindecare reconectivă, prin prelegeri şi seminarii despre „Reconectare”. Dr. Pearl a apărut la numeroase emisiuni de televiziune, printre care Leeza, Sally Jessy Raphael, The Other Side, Extra, Art Bell, America´s Health Network, FOX TV şi alte nenumărate programe televizate din toată lumea. De asemenea, a ţinut o prezentare la Madison Square Garden, în faţa unei săli pline, iar seminariile sale sunt menţionate într-o serie de publicaţii, printre care şi New York Times.
Situl oficial: www.TheReconnection.comComentarii:


31 comentarii adauga un comentariu

Roberto Grosa - Bucuresti
Inainte de a citi aceasta carte eram bioterapeut la propriul meu cabinet, practicind de aproximativ 15 ani terapia bioenergetica, bazata pe tehnica. Dupa ce am citit cartea lui Eric am inceput sa "ma joc" cu frecventele reconective, iar ceea ce am inceput sa experimentez m-a lasat fara cuvinte! Am constatat totul pe pielea mea, experimentind personal!
Din acel moment am stiut. Asta este calea pe care trebuie sa o urmez, mi-am spus. Si m-am inscris la primul seminar de Vindecare Reconectiva si Reconectare tinut de Pearl si echipa The Reconnection, unde am urmat cursurile sale de lvl I/II si III. Va marturisesc, de la intoarcerea de la seminar, totul se intimpla la un cu totul alt nivel! Se intimpla si dupa ce am citit cartea, dar dupa seminar... este cu totul altceva!!! Este ceva mult mai complet, scuzati-mi pleonasmul dar nu stiu cum altfel sa ma exprim, dar am ajuns la concluzia ca seminariul este necesar celor care doresc sa aplice aceasta vindecare la cabinetul propriu! Personal, eu va sfatuiesc sa mergeti la seminariile lui Eric. Ceea ce se poate experimenta cititind cartea este asemeni unei "degustari", iar in cadrul seminarului... vine intregul! Pentru mine s-a meritat 100%!!!
PS: In cazul in care veti hotari sa mergeti, va sfatuiesc sa va lasati toate "bagajele" cu asteptari, temeri, idei preconcepute sau orice altceva de acest gen, acasa ;) Mergeti acolo ca un novice absolut care nu stie nimic, ca un copil care doreste doar sa se joace si nimic altceva. Ramineti in expectativa, in prezent si doar experimentati tot ceea ce este, fara nici cele mai mici asteptari si s-ar putea sa primiti mai mult decit daca v-ati fi creat asteptari pe ceva anume... :)
Va imbratisez cu drag!

Anghel Ana - MESENTEA
citesc cartea in momentul de fata si nu stiu inca daca voi simtii si voi putea experimenta acea energie vindecatoare .Doresc din tot sufletul sa pot lua legatura cu cineva care a trecut prin acesta experinta deosebita si care practica deja deoarece am o fetita foarte bolnava pentru care nu mai stiu ce sa mai fac sa se faca bine

adi - constanta
Am citit cartea si am constat ca simt energie in mainile mele, iar dupa aceea am inceput sa ma joc cu aceasta energie, lucru care mi-a parut foarte interesant. Acum ma simt insa blocat, astept sa urmeze ceva nou. Cele scrise în carte se adeveresc la nivelul de joaca, dar nu am avut ocazia ca prin intermediul meu sa se petreca ceva deosebit cu cineva pe care am incercat sa folosesc acasta energie. E vreo persoana prin intermediul careia chiar s-a vindecat vreo vreo boala deosebita, bineinteles in afara de Dr. Eric Pearl?

Andrei Chirea - Bucuresti
Sigur ca toate cartile astea schimba mentalitatea. Este bine este rau? Macar noi le alegem si nu le aleg altii in locul nostru.
Andrei, tu de ce vorbesti romana.. ti-ai ales-o? De mic ti-a fost spalat creierul insa nu cu ce ai ales tu.. erai prea mic sa te opui informatiilor, chiar si stupide.. cati ani ai crezut in Mos Craciun? Tine minte.. sunt multi Mosi Craciuni inca in viata ta :)
Daca iti apartii 10% tot e mult dragutule. Acum tu ai posibilitatea sa alegi. Daca nu iti place aceasta carte alege o alta. Succes!

andrei - bucuresti

aura - campina
eram in Vama cand am terminat cartea.. si.. plina de entuziasm (mai ales de a doua parte)..m-am concentrat..apoi.. a fost extraordinar..mi-am pierdut formele..dar nu si continutul.. eram pretutindeni.. a fost extraordinara senzatia..de atunci este mereu asa.. de cate ori imi doresc
a doua zi am ajutat-o pe o fata cu o problema (o durere ff mare)la un genunchi..nici in ziua de azi nu o mai dorae..Daca autorul acestei carti ar fi in fata mea, i-as spune doar atat;chiar functioneaza, pe bune..trebuie doar sa crezi in tine si in ceilalti.. doar atat..

Nemes Camelia - Tg. Mures
Buna seara !
Am citit cartea si mi-a placut. Chiar foarte mult. La inceput am fost sceptica si mi s-a parut lectura chiar usor puerila, dar dupa ce am avansat cu cititul mi-am dat seama ca ma inselam. Repet mi-a placut mult stilul lui Eric lipsit de inflorituri , simplu si inocent . Asa l-am perceput eu. Dar numai atit. N-am "simtit" nimic. Macar tare mi-ar fi placut. Am citit opiniile altor cititori care au reusit sa se reconecteze in timp ce citeau cartea sau dupa aceea dar mie nu mi s-a intimplat asta. As dori sa particip la un seminar al lui Eric Pearl daca va mai veni in Romania. Credeeti ca e posibil sa ma anuntati? Multumesc anticipat. Cu stima, Camelia Nemes

ene iuliana - constanta
Am citi comentariile celorlalte persoane si mi se pare ca parca toti sunt vorbiti.
Adica sa placa la toata lumea? nimeni nu are nici un comentariu si negativ?
Straniu.......

POPESCUMIHAELA - CARAIOVA
Este adevarat. Citind cartea m-am racordat la vibratia reconectarii, deoarece am avut trairi energetice si semne in palme.Acum lucrez cu ea.Multumesc.

Stejar Marinela Vera - Bucuresti

Aceasta carte te ajuta sa iti trezesti acele daruri naturale pe care le avem cu totii cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel fizic, energetic sau spiritual.

Dr. Eric Pearl ne invata cum sa tinem o sedinta de vindecare, cum sa iti amplifici receptivitatea psihica.

Cand am citit-o in 2006, am simtit-o ca pe un miracol in viata mea.
Cu toata caldura, o recomand tuturor.

Andrei - Onesti
E super si interensanta credeam ca stiu foarte multe ,dar ma facut sa imi dau seama cat de multe curiozitati sunt in lumea asa mare .E minunata e super incercatio

POPA CRISTIAN - ALEXANDRIA
O carte initiatica unica .Energia reconectiva este intradevar parte din mine acum .Am participat la o conferinta cu dr Eric Pearl si a fost o experienta unica .Totul este foarte simplu iar energia reconectiva se simte in tot corpul atunci cand imi doresc sa se activeze .MIi de multumiri dr Eric Pearl ,Editura For You..IUBIRE ,PACE ,BUCURIE.

Stefan Buruean - Bucuresti
Este una dintre cartile care are ca adresa omul in general si nu omul partizan al unei tehnici si adept al ego-ului dat de microuniversul acelei tehnici. Este un pionier al societatii in care telul personal este de a darui dragoste oricarei fiinte cu care intri in contact, fara a pretinde sau a cere sa primesti ceva la schimb. Este carte medicament al fiintei umane constiente si coordonate pe ansamblul corpului fizic si a campurilor energetice si de informatie atasate.

Adina Amironesei - Roman
Minunata exprimarea de mai jos : "nu mai am de citit nici o carte"...
Spun asta pentru ca in ea sunt cuprinse lucruri extraordinare...nu numai despre vindecare...ci si despre cum sa traim aici, cum sa gandim sanatos, cum sa ne acceptam experientele prin care trecem...Minunata carte ! Felicitari autorului ...

aura florea - campina
..credeam ca stiu multe inainte de a citi cartea Dr. Pearl...citisem f mult si practicam...dar,in timp ce citeam am "vazut"mai mult copilul decat omul cu Responmsabilitate in cadrul unui tratament..si am inteles ca e atat de simplu sa fii "doar copil"..incat de atunci nuymai asta fac: ma joc..si sunt foarte fericita sa descopar ca si pacientii mei au inceput sa se..joace.totul e atat de simplu..si de minunat.. as dori sa stau macar o data fata in fata cu omul asta.. doar sa ii privesc ochii..si atat.

Lucia Neamtu - Tg.Mures
Este o carte extraordinara,tocmai am terminat-o de citit si vreau sa o recitesc.Totul este explicat atat de simplu incat nu se poate sa nu reusesti sa te conectezi la energia Universului. O recomand cu caldura tuturor.

valeria - oradea
Nu mai am de citit nici o carte.
Multumesc Sfintei Treimi pentru mesaje si pentru mesageri.De acum, toti cei care am citit "Reconectarea" avem misiunea personala de a permite trecerea Luminii prin noi catre tot ce este viu si in suferinta.

Rodica Costache - mihailesti giurgiu
am citit cartea de 3 ori,si de fiecare data pe nerasuflate,am simtit energia in palme inca de prima data insa am crezut ca nu mi se poate intampla mie. Acum am inceput sa lucrez pe toti cei apropiati ,si constat cu multa bucurie ca trec durerile de cap ,de spate de ficat ,oboseala.Multumesc!!! pentru acest miracol.

Doina - Arad
Am citit cartea Re-conectarea,dr.Eric Pearl, scrie despre o energie noua,de vindecare, eu am simtit si simt Energia deja cand am inceput sa citesc cartea,este fantastica am si experimentat-o cu vreo 10 persoane,de 2-3 ori la fiecare, si in 90% din situatii,au simtit energia si ei iar eu o simt intotdeauna cand ma concentrez asupra ei, le-au trecut durerile de cap,spate etc.deci functioneaza,as dori sa stiu daca functioneaza si la altii si cum ?adresa mea de email este donnmary52@yahoo.com

Nutu Anca - Bucuresti
Curiozitatea este daca acest diagnostic (CARCINOM DE COL UTERIN CU RECIDIVA DE NODULI PE PLEURA) poate fi vindecat prin metodele Dumneavoastra.Va Multumesc

Dinca Anca - Bucuresti
Am uitat sa va semnalez pasajul cu defect.
La pag. 37 jos:
"Stralucirea rafinata a luminii parea famil-
iarasi, intr-un fel reconfortanta."

Dinca Anca - Bucuresti
Este o rugaminte adresata celor ce au editat cartea. Am inceput lectura de vreo 2 zile si pe linga alte mici greseli am gasit pina acum doua fraze de neinteles. Cred ca lipseste cite un rind din text. S-ar putea sa aflu textul corect ?
Va multumesc oricum pentru rabdare.

Alexandra Blanaru - Braila
In momentul in care am luat cartea in mana am simtit ca imi ingheata mainile pe ea, de parca ar emana un fel de vibratii reci. Cu fiecare zi care trece, aceste vibratii se intensifica si incep sa simt un fel de camp magnetic care se activeaza doar daca imi pun atentia pe maini. Mi se pare extraordinar.

alexandra grecu - bucuresti
Eric Pearl aduce ceva nou si chiar surprinzator, pentru toti cei care isi doresc sa se vindece si sa ii vindece si pe altii: nu exista reguli, pentru ca energia divina este extrem de subtila, ea nu poate fi controlata si nici invatata, dupa cum dragostea nu se studiaza nicaieri si nu poate fi controlata. ......tot ce putem face este sa observam cu atentie si sa fim receptivi. Doctorul Pearl are mult umor si convinge tocmai pentru ca stie sa puna:"nu stiu sau nu inteleg" si pentru ca povesteste despre propriul miracol care l-a impins sa calatoreasca nu numai prin toata lumea dar si prin sinele lui interior, spre "casa".

Lungu Elena Suzana - Galati
e super am ras si am plans citind-o

-
Am citit multe carti ale editurii For you si toate extraordinare, dar cartea dr. Pearl are un umor absolut unic si debordant:
"Ce e sigur este ca nu mi-am petrecut viata pe vreun varf de munte din Tibet, spune Pearl, ontemplandu-mi buricul si mancand rez cu betisoare.Imi petrecusem 12 ani lucrand la cabinet si facandu-l sa prospere, iar acum aveam 3 case, un Mercedes, 2 caini si 2 pisici. Daca o intrebam pe mama, ea imi spunea ca totul a inceput in ziua in care venisem pe lume. Nasterea mea fusese "neobisnuita". Mama a murit pe masa de nastere, pe cand era in travaliu. Dar nu moartea a deranjat-o. Ceea ce a deranjat-o a fost ca a trebuit sa revina la viata" :)
Cititi cartea neaparat, pentru ca aduce un element nou si anume: Ca sa dai (energie) trebuie sa primesti (energie) de la acea sursa ererna si infinita iar daca nu o gasiti inseamna ca va straduiti prea mult:)

relu san - cluj-napoca
E cel mai puternic sistem de vindecare din cite exista.Credeti-ma am lucrat cu citeva.

adriana -
Asa este..Poti simti energia in maini,in palme si in varful degetelor,ca niste mici piscaturi,furnicaturi sau vibratii.Nu am avut ocazia sa experimentez daca si poti vindeca cu ea,dar ajungi sa simti si sa constientizezi aceasta energie intreaga zi.

neagu maria - buftea
va multumesc ca existati si ati scris aceasta carte domnule Eric .CU AJUTORUL ACESTEI CARTI MI-AM RASPUNS LA FOARTE MULTE INTREBARI.II MULTUMESC DIN SUFLET DOAMNNEI ANDRA PRIN INTERMEDIUL CREIA AM PRIMIT CARTEA

mila valerian - caransebes
merge!!!
am verificat !

Carmen Elena Badila - Bucuresti
Am citit aceasta carte intr-o singura zi si am si experimentat in aceeasi zi ; si a functionat din plin;
O recomand cu caldura